+45 2392 6000 mogens@holstplus.dk

Hvad kan HolstPLUS.dk?

HolstPLUS.dk er et web- og reklamebureau, der har et netværk af faste samarbejdspartnere i branchen. HolstPLUS og de faste samarbejdspartnere sørger for størstedelen af din virksomheds behov indenfor markedsføring. HolstPLUS.dk er drevet af Mogens Holst og laver blandt andet hjemmesider, annoncer, brochurer, visitkort, carwrap af biler med dekoreret folie, plakater, bannere, indoor decor, logodesign og alt indenfor det grafiske område.
Har du også brug for erfaring og kompetencer indenfor IT-rådgivning, webshops og google optimering (SEO), så er du også kommet til det rette sted.

Ring HolstPLUS på 2392 6000. Her kan du få svar på dine spørgsmål. Hvis HolstPLUS.dk ikke kan tage din opgave, så henviser vi gerne til andre kompetente kolleger, der kan løfte din opgave.

Hvem er HolstPLUS?

Mine egne kompetencer går lige fra traditionelt grafisk arbejde med brochurer og til avancerede hjemmesider og websystemer over i videoredigering, fotografering, stills/packshots fotodækning af store begivenheder. Jeg har arbejdet i branchen siden 1991, og løbende har jeg som arbejdende projektansvarlig haft hovedansvar for kunder som ClimateConsult, FläktGroup, Cowtech, Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening, Firkløverskolen, Hobro Avis og Skanem A/S.

I 2010 etablerede jeg for alvor HolstPLUS.dk, og det har jeg slet ikke fortrudt. Mine kompetencer dækker meget bredt qva en stor ”værktøjskasse”, men selvfølgelig kan jeg ikke være superekspert i alt. Derfor har jeg opbygget et netværk af selvstændige samarbejdspartnere, hvor vi sammen løser veldefinerede opgaver.

Udover en sund nysgerrighed og interesse i at løse grafiske problemstillinger og web-relaterede opgaver, så er mit udgangspunkt i branchen mesterlære, og siden har jeg beskæftiget mig med processer og arbejdsopgaver på alle niveauer. Det er nok min største styrke – at jeg selv har været både udførende og taget lederskab over de stillede opgaver. I dag kommer den indsigt og kendskab mig til gode, når en opgave skal defineres, løses og afleveres optimalt.

Hvad får du hos HolstPLUS.dk?

Isoleret set kan HolstPLUS ikke pille et enkelt punkt ud og påstå at andre ikke vil kunne levere noget tilsvarende. Men sammenhængen af ekspertise indenfor mange og forskelligartede områder giver en samlet pakke, der ikke hænger på træerne. Og ligesom andre brancher, så handler det om valuta for pengene og hvilken service du får.

Hos HolstPLUS.dk er service, klar kommunikation om tingene og fleksibilitet nøgleordene. Og det er den positive feedback fra mine kunder, vi vælger at holde fast i. Mange af kunderne bruger HolstPLUS.dk på fast basis og betaler for det faktiske tidsforbrug. Det betyder at samarbejdet er baseret på tillid, og at der ikke er spildtid på.

Jeg vil med glæde give dig kontaktoplysninger på referencer.
Ring 2392 6000 for en uforpligtende samtale.